Daglig renhold skaper trygghet

Daglig renhold skaper trygghet

I tillegg til renhold av tog, samt desinfisering og graffitifjerning, driver vi også med daglig renhold.

Blant annet av stasjonene på Dovrebanen mellom Tangen og Lillehammer, og Gjøvikbanen fra Grefsen og til endestasjonen.

Flere ganger om dagen er vi innom stoppene langs de to strekningene for å påse at stasjonene og deres toaletter er rene og fine.

Vi påtar oss også alle typer rengjøringsoppdrag i Mjøsbyen og omegn.

Daglig renhold

– Fokuset vårt nå er veldig på smittevern.  Vi er nøye med å vaske alle berøringsflater ekstra godt for best mulig å unngå indirekte smitte hos de reisende, sier driftsleder for stasjonsrenhold, Elin Hagen.

Hennes team på seks renholdere, og henne selv, sørger for at typiske kontaktflater som billettautomater, dørhåndtak og benker blir rengjort opptil tre ganger om dagen, avhengig av hvor hyppig frekventert de ulike togstasjonene er.

– Vi ønsker å skape trygghet for alle som bruker stasjonene, sier Hagen.

De gjennomfører også daglig renhold av oppholdsrom, gulv og trapper i stasjonsbyggene, og vasker alle tilhørende toaletter og bad nøye.

I tillegg til daglig renhold, utfører de i tillegg såkalt hovedrenhold hvor de vasker tak, vegger og alt inventar innendørs på stasjonsbyggene, samt pusser vinduer og boner gulv.

Renholdsrutiner på arbeidsplassen
Daglig renhold av kontor og andre fellesarealer skaper trygge ansatte.

Rengjøring av lokaler

Selv om gjengen til Elin i dag driver mest med stasjonsrenhold, kan de også påta seg rengjøringsoppdrag for andre typer bedrifter, i alle typer lokaler.

Den kunnskapen og erfaringen de har kan enkelt overføres til daglig renhold av så vel vanlige kontorlokaler som treningssentre, puber og butikker.

De kan vaske alt av ulike bruks- og oppholdsrom i en bedrift, samt spiserom, kjøkken og toalett.

– Ved nøye og regelmessig rengjøring av arbeidsplassen, skaper man også trygge ansatte, sier Hagen.

Skreddersydde leveranser

Vi skreddersyr alle leveransene slik at de blir tilpasset hver enkelt kundes behov og ønsker.

Som kunde velger du selv hva du ønsker at skal inngå i det daglige renholdet, og hva som for eksempel kun skal tas én eller to ganger i uken.

Agilia kan også tilby renhold av uteområder, som feiing og spyling, samt håndtering av avfall. Vi kan i tillegg tilby vask av fasaden ved behov, i samarbeid med en underleverandør.

For å ha oversikt over alt arbeidet som utføres, samt sikre en høy kvalitet på tjenestene vi leverer, dokumenterer alle våre ansatte leveransene digitalt.

Denne loggføringen, i tillegg til innrapportering av feil og mangler, gjør at vi får god innsikt og kontroll – og kan dermed også være sikre på at jobben er utført slik som den skal og at vi hele tiden følger vårt motto:

Vi skaper rene og trygge rom der folk ferdes!

Skroll til toppen