Graffitifjerning

Graffitifjerning

Vi har lang erfaring og høy kompetanse på å fjerne graffiti og tagging fra mange ulike typer underlag. 

Har du behov for å fjerne graffiti og tagging, bør du bruke fagfolk! Agilia har både meget høy kompetanse og lang erfaring med å fjerne lakk og maling fra mange ulike underlag.

Vi fjerner graffiti daglig på tog, og rykker ut til de som trenger hjelp med å fjerne tagging på bygården, butikken, bussen eller andre steder.

Hvordan fjerne tagging

Tagging forårsaker store materielle skader, det er noe alle vet. Men visste du at bruk av feil utstyr og kjemikalier ved fjerning kan ødelegge underlaget for alltid?

For å unngå skader på både mennesker, miljø og bygninger, er det derfor viktig å bruke folk som vet hva de gjør.

Våre ansatte har drevet med graffitifjerning i mange tiår, og har kunnskapen og erfaringen man trenger for å fjerne tagging på en effektiv og skånsom måte.

De som jobber hos oss kan både se og kjenne hva slags type lakk eller maling som har blitt brukt, og derfor vite hva slags type middel som trengs for å kunne fjerne graffitien.

Vi vet hvordan man fjerner selv de vanskeligste malingsblandingene.

Miljøvennlige kjemikalier

Du skal være trygg på at vi kun bruker miljøvennlige produkter som ikke skader naturen.

Vi driver stadig med forskning og utvikling i samarbeid med vår kjemileverandør for å ha de mest effektive, men samtidig milde, midlene tilgjengelig.

Med vår kunnskap og erfaring fjerner vi tagging med kjemikalier som er skånsomme mot både miljø og underlag.

Graffitiavdelingen ble startet for å være operativ til OL på Lillehammer i 1994.

Fjern graffitien raskt

Det er veldig viktig at lakk og maling blir fjernet så fort som mulig etter at det er påført. Sitter det for lenge, er den vanskeligere å få vekk. 

Vi kan rykke ut på kort varsel for å fjerne tagging. Vi har en vakttelefon som er bemannet 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Vi dokumenterer også alt vi gjør ved å ta bilder av alt som vi fjerner. Graffiti er å anse som hærverk og skade på andres eiendom. Vi har derfor ofte dialog med politiet for å bidra ved anmeldelser.

Kontakt oss

Under finner du et skjema du kan fylle ut og sende for å motta et uforpliktende tilbud. Du vil deretter bli kontaktet så fort som mulig.
Du kan eventuelt ringe vakttelefonen vår: 481 10 500

Graffitifjerning dokumentasjon
Før vi fjerner graffiti og tagging, tar vi bilder for å dokumenterer alt.

Beskytt overflaten

Har du gjentatte problemer med tagging eller graffiti, anbefaler vi å beskytte overflaten. Dette vil gjøre neste graffitifjerningsjobb enklere, og du har forsikret deg mot at overflaten ikke blir ødelagt.

En såkalt coating er en overflatebeskytter som reduserer tid brukt på fjerning av graffiti med 50 til 90 prosent. Coating er miljøvennlig, værbestanding og har selvrensende egenskaper. Det er ekstremt motstandsdyktig mot graffiti, riper, UV-stråler og kjemiske reaksjoner.

Alt som behandles med coating blir enklere å rengjøre. Belegget beskytter overflater mot slitasje og gjenoppretter glansen på overflater som gjennom årenes løp er blitt matte og slitte.

Ved bruk av coating forsikrer du deg mot graffiti, reduserer kostnader på rengjøring og sparer penger på langsiktige vedlikeholdskostnader.

Rull til toppen