Smittevern

Vi følger ny smittevernsveileder

I begynnelsen av november kom en ny smittevernveileder for renholdsbransjen.
De nye spesifikasjonen er utviklet på grunn av koronautbruddet, og er utarbeidet av Standard Norge i samarbeid med Ren Fordel og NHO Service og Handel.

Nøye på smittevern

Vi i Agilia er veldig opptatt av smittevern, og følger selvfølgelig den nye veilederen som skal hjelpe bransjen med å forhindre og redusere spredning av Covid-19.
Det er viktig for å skape en bevissthet rundt dette blant alle de som jobber hos oss, og sikre en kontinuerlig forbedring av tiltakene. Alle våre ansatte har fått en innføring i de nye smittevernstiltakene, og hvilke tiltak som gjelder for grønn, gul og rød risikoprofil. 

Medarbeiderne våre har gode rutiner og holder til enhver tid god avstand til hverandre, er nøye på hyppig håndvask og kommer ikke på jobb dersom de føler seg syke. De vurderer også hele tiden bruk av munnbind, engangshansker og engangskluter.
Selve rengjøringen utføres også med tanke på smittevern, og de som jobber i Agilia rengjør grundig alle berøringspunkter og utfører desinfisering av hele togsett.

Ingen intern smitte

Blant 270 ansatte har det kun vært to tilfeller av koronasmitte, men vi har ikke hatt noe videre intern smitte. Dette forteller oss at våre medarbeidere er flinke til å opprettholde de interne smitteverntiltakene vi har innført.

Ønsker du å finne ut av hva de nye standardene er, kan du finne dem her.

Våre ansatte gjennomfører daglig desinfisering av hele togsett. Metoden vi bruker er både effektiv og miljøvennlig, og vi kan garantere at vi fjerner både virus og bakterier.

Skroll til toppen