Agilia-bil med logo

Om oss

Agilia AS er det opprinnelige NSB Trafikkservice AS.

Vi leverer togrenhold, togservice og graffitifjerning til togoperatører og vedlikeholdsoperatører innen jernbanesektoren, og graffitifjerning til private og offentlige kunder.

Selskapet ble opprettet i 2001 for å utføre renhold på tog for NSB. Renholdere fra NSB ble skilt ut og flyttet over i dette selskapet og tjenesten ble profesjonalisert. I dag er den største leverandøren på togrenhold i Norge. Vi har vi 225 ansatte, lokalisert på 18 adresser rundt om i landet.

Fra NSB Trafikkservice til Agilia

I desember 2020 byttet vi navn til Agilia AS. Jernbanereformen har ført til konkurranseutsetting av våre tjenester. Vi har tilpasset oss nye kunder, og leverer høy kvalitet ved hjelp av våre fremoverlente ansatte hele døgnet. Et nytt navn er med på å underbygge våre endringer og hvem vi skal være i fremtiden.

Våre sertifiseringer
Som kunde skal du vite at Agilia AS er en godkjent renholdsvirksomhet av Arbeidstilsynet.

Vi har følgende sertifiseringer så du skal være trygg på våre leveranser:

  • NS-EN ISO 9001
  • NS-EN ISO 14001
  • Svanemerket

Fokus på kvalitet og miljø

Agilia arbeider systematisk for kontinuerlig å bedre effektiviteten og kvaliteten, samt ivareta og videreutvikle vårt miljøfokus. Vi ønsker å være spesielt tydelig på et av våre hovedmål:

«Ingen skader på mennesker og miljø»

Agilia leverer samfunnsnyttige tjenester. Vi bruker miljøvennlige produkter for renhold, kjører elektrisk der vi har mulighet for det og har sterkt fokus på gjenvinning av avfall.

Vi jobber 24 timer i døgnet,
365 dager i året.

Glade ansatte
Våre ansatte trives og er stolte over den jobben de gjør. Vi kan skilte med en av de laveste turnoverne i bransjen.